Zdravlje

Kako da konačno opet dobro spavate

Kako da konačno opet dobro spavate

Da li znate kako da konačno opet dobro spavate?

Složićete se: spavanje je najprirodniji lek koji postoji i najbolji vid odmora tela.

Kada sam imala poremećaj spavanja, znam kako sam se tada osećala.

Noć se oduži, minuti jako sporo prolaze, čujem zvukove iz susednih stanova, glasan govor na ulici, saobraćaj koji nikako da prestane, a moje telo samo traži mir, tišinu i san. Jutro dočekam umorna, budna, nervozna, sa ogromnim podočnjacima koji se povećavaju iz dana u dan. Posle 2 meseca potražila sam savet lekara koji mi je propisao zvaničnu terapiju. Ali avaj! Poboljšanje je bilo na kratke staze. Ubrzo su se javili neželjeni efekti ionako minimalnih doza lekova za spavanje. Budila sam se umorna. Većinu dana sam bila pospana, sa lošom koncentracijom, loše raspoložena, a uveče mi se dešavalo, iz večeri  u veče da zadremam već u 20h u fotelji. I tako iz dana u dan.

Danas ustajem vrlo lako sa osećajem svežine i revitalizacije čitavog tela. Posle odlično prospavane noči, budim se odmorna, sveža, raspoložena da uradim „jutarnji ritual“: tuširanje, vežbanje, pisanje ciljeva, mentalno podešavanje i pripreme za novi dan. Čitavog dana radim bez problema, sa dobrim raspoloženjem, uravnotežena, sa osećajem sopstvene centriranosti, dobrim ritmom i lakim prebacivanjem na različite tipove obaveza.

Zamislite kako bi bilo i vama da rešite ovaj izazov i spavate kvalitetnim snom, snom koji vas odmara, a ujutru se budite sveži, naspavani, sa osećajem da ste zdravi, puni energije.

Šta ako bih vam rekla da ne morate više da zamišljate? Ritam spavanja i poremećaje sna možete rešiti jednim klikom.

Pišite mi na mejl info@drtatjanaristic.com, tel. 067 74 75 061 ili putem sajta www.drtatjanaristic.com, možete i putem društvenih mreža www.instagram.com/drtatjanaristic/ ili na www.facebook.com/drtatjanaristic/ da zakažemo konsultacije i dođemo do zdravog sna koji je osnova vašeg celokupnog zdravlja.