Grupna sesija kreirana je tako da, pored utvrđene NLP metodologije rada, prati i ključne potrebe učesnika grupe kako bi se postigli što bolji rezultati. Grupe su male što omogućava prisniji odnos i bolji fokus.

Grupna sesija

Grupna sesija je specifičan oblik iskustvenog rada u kome se odvija komunikacija između kouča i članova grupe kao i međusobna komunikacija učesnika grupe.

Značaj grupe je u tome što se pored analize ličnih pitanja pojedinaca, dobija i značajna socijalna podrška kao i razmena doživljaja i iskustava među učesnicima. U grupnom radu članovi se podstiču na otvoreno i iskreno diskutovanje o problemima / izazovima / svojim ličnim temama odnosno svojim pogledima na temu.

Grupni rad predstavlja dinamični interaktivni proces.

Rad se ostvaruje kroz razgovor, razmenu znanja, iskustava i emocija. U rešavanju tema koriste se različite tehnike a među učesnicima grupe vlada poverenje i poverljivost podataka.

Naime, načelo “sve što je rečeno u grupi, ostaje u grupi” predstavlja osnovno načelo rada grupe.

Grupu vode osobe koje su stručnjaci u oblasti koučinga. Ove osobe prošle su profesionalnu edukaciju i rešavale svoje lične poslovne i profesionalne izazove te imaju iskustva i znanja da prepoznaju modele ponašanja i uzroke problema. Time mogu da pomognu pojedincu i grupi da dođe do svog optimalnog rešenja.

Svaka osoba u grupnom radu zadržava svoju autentičnost ali, takođe, stiče iskustvo i u interakciji sa drugima što doprinosi podsticaju ličnog rasta i razvoja na privatnom i profesionalnom planu i unapređenju kvaliteta života.

U svakom odnosu možemo primetiti da su ljudi sa kojima imamo interakciju naša ogledala. Grupni rad doprinosi međusobnom slušanju i razumevanju, razvoju socijalnih veština i poboljšanju komunikacije, prihvatanju i prepoznavanju kako sličnosti, tako i razlika, razvoj empatije i odgovornosti prema sebi i drugima.

Grupna sesija

Neke od tema koje se obrađuju u grupnim sesijama

  • Kako poboljšati komunikaciju
  • Kako postići najbolji poslovni imidž, sresti idealnog partenra za sebe, graditi kvalitetne poslovne i privatne odnose?
  • Kako da Vam samopouzdanje u svakoj situaciji i sa svakom osobom bude 10 od 10 ?
  • Kako bolje razumeti sebe i druge, sopstvene i reakcije drugih i povećati motivaciju?
  • Kako da vratiš sebi kompletnu moć?
  • Kako da ostavruješ ciljeve i postižeš sjajne rezulatae u oblastima koje sam biraš?
  • Kako da izađeš iz zone sigurnosti i napraviš promene u oblastima koje su ti bitne ?
  • Kako da uživaš u potpunoj ljubavi?
  • Kako da uživaš u svom poslu i rezultatima svog rada ?

I… još mnogo toga

Grupne sesije se odvijaju online putem Zoom aplikacije koja se vrlo lako instalira na računar ili mobilni uređaj. Zbog savremenog načina života sesiji možete pristupiti sa bilo kog mesta u dogovoreno vreme online. Potrebna vam je samo stabilna internet konekcija.

Besplatnu konsultaciju ili sesiju možete zakazati putem telefona ili prijavom preko sajta.

Ukoliko klijent otkazuje sesiju, to mora da uradi najmanje 24 h uoči zakazanog termina. Ukoliko otkaže sesiju kasnije tj. u roku kraćem od 24h, dužan je da plati sesiju. Sesija se plaća unapred.

Izaberi svoj termin

Zakažite sesiju sa mnom​

Svoju koučing sesiju možete zakazati tako što ćete klikom na link "PRIJAVI SE" popuniti upit, a ja ću Vas kontaktirati da izaberemo termin koji Vama najviše odgovara.