Zdravlje

Kako se lako rešiti herpesa ?

Lečenje herpesa na prirodan način – moja iskustva

 

Da li vas ponekad iznenade neki neodređeni simptomi ? Malaksali ste, ne možete da se pokrenete, ne pomaže ni duže spavanje. Ne pomaže ni kaloričnija ishrana ni više tečnosti, ni više svežeg voća i povrća.

Osećate se loše par dana a onda se, gotovo ni od kuda, pojave vezikule praćene svrabom i bolom. Pa se ujutru pogledate u ogledalu i budete zatečeni – pojavio se herpes a i sami ne znate kako ! Nije bilo svraba koji je prethodio a sad ste se našli zbunjeni i ne znate odkuda on na vašim usnama ili ispod nosa!

Možda je prethodio neki stres a možda ste se negde dobro smrzl ili ste, neoprezno, boravili na jakom suncu ? Pokušavate da se setite… šta je prethodilo, šta je isprovociralo njegovo ponovo pojavljivanje.

Sa takvom sam se situacijom susrela bezbroj puta. I stalno mi je bilo na umu da je to znak pada imuniteta i da treba da, najpre, popravim svoj imunitet.

Tako sam otkrila svoj recept koji se pokazao jako delotvoran !

Aloe Vera Gel za detoksikaciju organizma i popravljanje celokupnog zdravlja u kombinaciji sa proizvodima na bazi meda (matična mleč, propolis, polen ) i Aloe Lips, sjajan proizvod za negu usana i brze zarastanje herpesa na bilo kom delu tela, za upotrebu spolja.

Više o iskustvima u primeni ovih proizvoda pročitajte ovde: Aloe Vera gel za imunitet,

Propolis i njegov značaj za zdravlje

Matična mleč u službi zdravlja – moja lična iskustva

Dobrobiti polena za naše zdravlje

Aloe Lips – moja iskustva kod herpesa