FL proizvodi, Forever Living Products, Zdravlje

Hormoni u balansu – nova radost življenja !

Hormoni u balansu – živite srećno i ispunjeno !

Danas mi je dan zapoceo fantastičnim vestima !!!

Pre par meseci koleginica mi je tražila pomoć za njenu bratanicu koja ima tegobe sa menstrualnim ciklusom. Ciklusi su redovni ali dužina varira par dana. Sem toga, ciklusi su praćeni jakim bolovima u stomaku i obilnim krvarenjima.

Ispričala sam joj svoje iskustvo i preporučila Multi Macu.

Kad sam počela da koristim Forever Multi Macu moji ciklusi su proticali sa mnogo manje boli i sa slabijim krvarenjem, pa se opšte stanje znatno popravilo. Sem odsustva boli, popravila se i krvna slika i moj subjektivni osećaj jer više nisam bila iscrpljena.

Predložila sam njenoj bratanici da počne da koristi Multi Macu koja je prirodnog sastava i odličnog kvaliteta.

Odmah nakon prve bočice javila mi je utiske. Njena bratanica imala je cikluse koji su redovni, protiću bez bolova, krvarenja su mnogo slabija a ona se posebno pohvalila promenom na koži. Lice joj je mnogo lepše, nema više bubuljice, koža je postala baršunasta i izgleda zdravo i sveže. Nastavila je da pije preparat i narednog meseca.

Zahvaljujući Multi Maci, hormoni su se stabilizovali i došlo je do tako sjajnih promena.

baby

Sem toga, desilo se nešto još lepše. Pošto nije mogla da ostane u drugom stanju više od dve godine pokušaja, svi su već počeli da brinu.  Posle samo 2 meseca korišćenja radosna vest jutros mi je popravila dan. Koleginica mi je javila da je bratanica trudna, a ona presrećna zbog sjajnih rezultata koje niko nije očekivao tako brzo!

Adaptogena svojstva Multi Mace doprinose da ona deluje na način koji je najprikladniji za svaki organizam ponaosob. U tome je njena velika prednost jer svako dobije baš onaj efekat kji je potreban njegovom telu!

Jako mi je drago kada dobijem pozitivne povratne informacije od drugih ljudi, i njihova me sreca, zdravlje, njihove radosti raduju i mene  ! Kada dobijem potvrdu da sam preporučila najbolje za očuvanje i unapređenje zdravlja, znam da ispunjavam svoju misiju.

Pročitajte srodne članke  U kakvoj su vezi trudnoća i nivo hormona melatonina ?

Kako popraviti i unaprediti reproduktivno zdravlje u saradnji sa prirodom ?