Opis proizvoda, Pčelinji proizvodi

Matična mleč – Forever Royal Jelly

Matična mleč je mlečna izlučevina dobijena iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja „super hrana“ posebno je pomiješana s enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli kojoj je suđeno da postane matica.

To je ekskluzivna hrana matice tokom njenog plodnog života koja joj omogućava da izlegne i do 3000 jajašca dnevno tokom njenog četvorogodišnjeg životnog veka. Pčele radilice koje jedu običan med žive samo 4 – 6 nedelja.

Matična mleč sadrži vitamine A, C, D i E, te je prirodno skladište bogato vitaminima B-kompleksa. Glavni sastojak je vitamin B5 – pantotenska kiselina, jedan od najbitnijih sastojaka u organizmu, nužan za sintezu i sagorevanje proteina, masnoća, ugljenih hidrata i nekoliko hormona.

Matična mleč sadrži svih osam esencijalnih aminokiselina plus deset sekundarnih aminokiselina i znatnu količinu minerala: kalcijum, bakar, gvožđe, fosfor, kaliumj, silicijum i sumpor. Matična mleč sadrži i nukleinsku kiselinu.

Forever Royal Jelly bogat je proteinima i proizveden tokom probave peludi.

Naša matična mleč sakuplja se u suvim, izolovanim, visokim pustinjskim predelima gde netaknuta priroda pruža idealno okruženje za naše pčelinje košnice. Vadi se iz košnice i istog trenutka suši u ledenici kako bi se iz proizvoda uklonio samo višak vode, ostavljajući sve prisutne vitamine, minerale, enzime i koenzime netaknutim.

Forever Royal Jelly sadrži matičnu mleč u prahu 250mg, sorbitol, fruktozu, limunsku kiselinu, prirodnu aromu narandže, stearinska kiselina, magnezijev stearat i plava zemlja.