Dodaci ishrani, Opis proizvoda

Forever JOOST™

Čak dve trećine Srba ne unosi dovoljno tečnosti u organizam. Organizmu treba najmanje 2 litra vode dnevno. Srećom, uz JOOST™ možete poboljšati ukus svake tečnosti tako piti više, a uz to unositi i više vitamina B.

Dve voćne kombinacije s prirodnim aromama pretvaraju svakodnevni napitak u harmoniju ukusa koja skoro zaslužuje i kišobrančić na vrhu čaše. Bogate i slatke, ove prirodne arome svako piće učine ukusnijim. JOOST™ je dostupan u dva ukusa: ananas-kokos-đumbir i borovnica-acai-limun. Sa nekoliko kapi, svako piće postaje zabavno poput bogatog tropskog koktela, a uz to dobijate i mnogo vitamina.

Ne samo da će vaš organizam dobiti dovoljno tečnosti da pokrene mišiće, nego je tu i vitamin B za koji je poznato da pretvara hranu u energiju. Ove praktične bočice pune su ukusa i iz njih možete dobiti 30 čaša od po 2,4dcl. Sok jednostavno istisnete iz bočice, a svaka je kap toliko bogata ukusima da je dovoljno pritisnuti bočicu samo jednom i odmah ćete videti kako jarke boje i slasni ukusi mijenjaju vaše piće. JOOST™ sadrži steviju i odličan je izvor vitamina C, B6, B12 i folata  te će ublažiti vašu žeđ i usrećiti vaše čulo ukusa.

Jednostavno iscedite JOOST™ u 240ml svog omiljenog napitka Forever ili bilo kojeg drugog pića.

JOOST™ ima 5 kalorija po čaši.