Nega kože, Opis proizvoda

Forever Aloe Fleur de Jouvance Musk Powder

Maska u prahu je jedinstvena kombinacija bogatih sastojaka izabranih zbog svojih posebnih sposobnosti da kondicioniraju kožu i očiste pore. Napravljena je tako da se savršeno meša sa našim Aloe Aktivatorom i stvara tanku masku koja se lako nanosi na lice i vrat.

Albumin i kukuruzni skrob imaju sposobnost izvlačenja i zatezanja, dok kaolin apsorbuje višak masnoća. Alantoin i kamilica pomažu da se koža kondicionira i pomlađuje.

SASTOJCI: Albumin, kukuruzni skrob (Zea Mays), Kaolin, alantion, ekstrakt cvijeta kamilice, (Chamomilla Recutita) diazolidinil urea, miris(parfem), craeni27lak(CI45410).

UPUTE: Dodati jednu kašičicu Mask Powder u posudu za mešanje. Pomešati sa jednom kašičicom Aloe Aktivatora sve dok mešavina ne dobije konzistenciju losiona. Pomoću četkice za nanošenje nanesite tanki, ravnomjerni film od vrata prema gore. Opustite se u polu ležećem položaju i izbegavajte pokrete lica oko 30 minuta. Nanesite na lice vlažan peškir kako bi omekšali masku, a zatim lagano uklonite ostatak maske i isperite toplom vodom. Zatim nanesite toner i svoju omiljenu hidratantnu kremu.

NAPOMENA: Ubrzo nakon nanošenja mešavine možete osetit kontrakcije mišića. Povremeno se može javiti blagi svrab. Ukoliko se to dogodi, jednostavno nežno pritisnite to mesto prstima dok svrab prestane. Ne trljati i ne grebati. Meša se sa aktivatorom da bi se napravila maska za lice

Čini kožu glatkom, čisti je i zateže. Sadrži kamilicu koja umiruje i ublažava osetljivu kožu. Kombinovati sa pola male kašičice meda da bi se postigao izuzetan efekat.