Aloe Vera, Lična higijena, Zdravlje

Aloe Lips – moja iskustva kod herpesa

 

Jutros krećem na posao I pre toga proveravam moju torbicu za šminku- samo da proverim da li je Lips tu!

Bez njega više ne idem nikuda. On je moj stalni pratilac na poslu, popodnevnom ispijanju kafe, šetnji po vetru, tolpom i sunčanom danu ili hladnom, snežnom vremenu kakvo je upravo sada! Moj verni pratilac i obavezni deo mog paketa za prvu pomoć, ulepšavanje, negu i održavanje sluzokože usana, kože …

Verovatno se pitate kako je počelo naše druženje ? I zašto ?

Kada sam kupila svoj paket Forever proizvoda prošle godine, tačnije 23.11. 2017. nakon bezbroj pokušaja da nađem, napokon, rešenje za herpes – da sprečim nastanak herpesa, ili ga makar ublažim i ubrzam njegovo zarastanje.

Mesecima unazad, od maja 2017. herpes na gornjoj usni me stalno pratio a pojavljivao se svakih 20 dana.

Pokušavala sam da ga rešim bilo mastima bilo tabletama koje su sprečavale rast i razmnožavanje virusa herpesa (virostatici). Redovno sam posećivala dermatologa u nadi da će mi laserska terapija pomoći u zarastanju i ređem pojavljivanju herpesa. I pomagalo je ali samo u početku. Kasnije, svrab koji je prethodio izbijanju herpesa,  počeoje da izostaje a  herpes na gornjoj usni stalno bi me zatekao nespremnu! A kad izbije, krene da raste, i više ništa nisam mogla da učinim. On prolazi svoju evoluciju – raste, sazreva… a ja izbegavam izlaske, susrete i pokušavam da ga maskiram raznim kozmetičkim sredstvima ali bez uspeha ! Gledam se u ogledalu i u meni se javi očaj- šta sada ? Opet ću se osećati neprijatno gde god se pojavim, svi koji me sretnu će me zagleđivati a nemam način ada ga ublažim, smanjim ili pokrijem.

Od maja do novembra 2017. herpes se javio 8 puta i više nije bilo pravila!

Stalno sam bila malaksala, umorna, imala sam pojačanu potrebu za snom zbog isrpljenosti. Herpes je bio mali ali moćan da mi narušava život na svim poljima !

A onda kad sam otvorila paket Touch of Forever proizvoda, na dnu kutije ležao je moj mali ali moćni spasilac ! Malih dimenzija, zauzima malo prostora, može stati i u džep !

Lips napravljen od aloe vere, jojobe i pčelinjeg voska, prijatnog ukusa i mirisa, koji hidrira, mazi i neguje usne ! Otvorila sam pakovanje i nežno ga nanela na moje usne na kojima sam već osećala početno peckanje. Imala sam promenu radne sredine, bilo je puno prašine u ventilaciji novih prostorija na poslu i svi oko mene su se žalili. Mnogo koleginica dobilo je herpes. Ja sam bila presrećna što sam prošla bez herpesa zahvaljujući lipsu. Lips može da spreči izbijanje herpesa a pri tome i značajno ubrza njegovo povlačenje tako  da herpes nestaje, gotovo magijom, za par sati !

Onda sam počela da koristim lips svakoga dana. Često i kao zamenu za ruž. I iskreno, postala sam zavisnik od Lipsa ! Toliko ga obožavam da bez njega ne izlazim iz kuće, uvek ga ima u rezervi i rado poklanjam svojim prijateljima, kolegama i rođacima koji imaju isti problem. I mogu vam reći da su svi prezadovoljni rezultatima, puni hvale i odmah mi javljaju da se osećaju perporođeno i spašeno !

Tako ga, bilo kuda, nosite Lips svuda (sa sobom) !